Inloggen
?
Inloggen

Voor sommige functies dient u ingelogd te zijn. Als u nog geen account heeft dan kunt u deze hier aanmaken.

Regio
Haarlem

Over HetisVastgoed

Hetisvastgoed is het nieuwe online platform voor bedrijfsonroerendgoed van Nederland. Een inspirerende ontmoetingsplek voor bedrijven en aanbieders op de BOG markt. Op het is vastgoed kunt u eenvoudig zowel panden aanbieden, verkopen als een zoekopdracht plaatsen.

Hetisvastgoed werkt samen met diverse partners en verzamelt dagelijks een zo compleet mogelijk aanbod van Nederlandse bedrijfspanden. Zowel aankopers als verkopers profiteren hiervan. Er is snel zicht op het actuele aanbod.

Op het BOG platform van Hetisvastgoed kunt u eenvoudig zowel panden aanbieden als zoeken. Door middel van een snelle of uitgebreide zoekfunctie kunt u exact die informatie vinden die het beste bij u past. Wij bieden u ook de mogelijkheid om onder "object gevraagd" gratis advertenties te plaatsen.

Overigens zijn ook relevante bedrijfpand gerelateerde aanbieders te vinden in de bedrijvengids van Hetisvastgoed. Kortom u bent met Hetisvastgoed verzekerd van de meest volledige informatie over de dynamische vastgoedmarkt.